Lidhje

Intervistë me analistët Teuta Arifi dhe Kim Mehmeti - 2001-07-30


Bisedimet për zgjidhjen e konfliktit në Maqedoni kanë rifilluar. Ato janë përqëndruar kryesisht në cështjen e gjuhës shqipe të cilën pala shqiptare e kërkon që të jetë gjuhë zyrtare në Maqedoni. Kolegia Laura Konda i mori këtë intervistë dy analistëve Arifi dhe Mehmeti.

XS
SM
MD
LG