Lidhje

Reagime nga nënshkruesit në Maqedoni - 2001-08-13


Të gjithë nënshkruesit e marrëveshjes politike e cila ka për qëllim t’i japë fund konfliktit të armatosur në Maqedoni e përshëndetën atë dhe shprehën besim se përmes saj do të arrihet zgjidhja e krizës.

XS
SM
MD
LG