Lidhje

Ndërpriten emisionet shqip në televizionin maqedonas - 2001-08-14


Situata në Maqedoni është kryesisht e qetë megjithatë ka patur raste të shpeshta të prishjes së armëpushimit. Sot heret në mëngjes ka patur luftime. Ndërkohë drejtori i përgjithshëm i televizionit të Maqedonisë e ka ndërprerë transmetimin e lajmeve në gjuhën shqipe me preteksin se lajmet duhet të përkthehen në gjuhën maqedonase dhe ai të japë lejen për transmetimin e tyre.

XS
SM
MD
LG