Lidhje

Nga zgjedhjet ende te papërfunduara në Shqipëri - 2001-08-15


Vonesat në mbylljen e procesit zgjedhor kanë sjellë një ngadalsim të përgjithshëm të jetës politike dhe administrative në Tiranë. Komisioni Qendror i Zgjedhjeve duhet të organizojë të dielën e ardhëshme raundin e pestë zgjedhor në Korçë, pa shifrat e të cilit nuk dalin rezultatet perfundimtare të zgjedhjeve. Ndërkohë socialistët dhe demokratët nuk i kanë mbledhur akoma forumet për të vendosur për hapat e mëtejshëm.

XS
SM
MD
LG