Lidhje

Andov pritet të takohet sot me kryetarët e grupeve parlamentare - 2001-09-06


Kryetari i parlamentit të Maqedonisë pritet që sot të takohet me kryetarët e grupeve parlamentare në përpjekje për të arritur një marrëveshje për të kaluar në votimin e drejtpërdrjetë për fillimin e punës për ndryshime kushtetuese. Diskutimet kanë zgjatur me shumë se sa pritej duke bllokuar votimin përfundimtar dhe fazën e dytë të mbledhjes së armëve të luftëtarëve shqiptarë nga Natoja. Po sot, në Maqedoni pritet të mbërrijnë komisionerët e lartë evropianë, Javier Solana dhe Chris Patten.

XS
SM
MD
LG