Lidhje

Mesazh special nga Zëri i Amerikës në shqip - 2001-09-14


Zëri i Amerikës u shpreh falenderimet më të thella gjithë atyre që kanë shprehur shqetësim dhe solidaritet me popullin amerikan gjatë këtyre kohëve të vështira. Zëri i Amerikës ka qenë dhe do të vazhdojë të mbetet në funksionim të plotë. Personeli ynë po punon pa u lodhur për realizimin e misionit tonë për të dhënë lajme të besueshme dhe informacione të shpejta mbi ngjarjet që zhvillohen në çdo moment.

XS
SM
MD
LG