Lidhje

Solana: Ratifikoni marrëshjen - 2001-10-04


Komisioneri i lartë evropian, Javier Solana, vazhdoi mbrëmë vonë në Shkup bisedimet me autoritetet e vendit lidhur ratifikimin dhe zbatimin e marrëveshjes së Ohrit. Megjithatë nuk u dhanë hollësi se si po shkojnë bisedimet. Partitë politike maqedonase kërkojnë që të bëhen korigjime në marrëveshjen e Ohrit, ndërkohë që partitë shqiptare bëjnë të ditur se pozicioni i tyre është tashmë i qartë.

XS
SM
MD
LG