Lidhje

Intervistë me Arber Xhaferin - 2001-10-18


Kryetari i Partisë Demokratike të Shqiptarëve në Maqedoni, zoti Arber Xhaferi, dhe Kryetari i Partisë për Prosperitet Demokratik, zoti Ymer Ymeri biseduan sot në Shkup me zyrtarë të lartë ndërkombëtarë lidhur me procesin e paqes në Maqedoni dhe mënyrat për zhbllokimin e tij.

XS
SM
MD
LG