Lidhje

Ndryshim në frekuencat e programeve tona - 2001-10-26


Duke filluar nga data 28 tetor, 2001 emisionet e Zerit te Amerikes do te transmetohen ne keto frekuenca dhe vale:

Emisioni i parë: 07:00 - 07:30 në valët: 31.14; 48.98; 49.75 dhe 246.91 metra ne frekuencat: 9635; 6125; 6030 dhe 1215 Khz

Emisioni i tretë: 18:00 - 18:30 në valët: 25.2; 30.91; dhe 50.25 metra në frekuencat 11905; 9705 dhe 5970 Khz

Emisioni i katërt: 20:30-21:00 në valët: 30.99; 31.25;42.16 dhe 205.76 metra në frekuencat: 9680; 9600, 7115 dhe 1458 Khz

XS
SM
MD
LG