Lidhje

Marrëveshje Shqipëri-Greqi - 2002-01-12


Shqipëria dhe Greqia nënshkruan dje një marrëveshje, sipas së cilës Athina do ta ndihmojë Shqipërinë të anëtarësohet në Bashkimin Evropian.

Të dy vendet do të krijojnë një grup të përbashkët pune për të ndihmuar Shqipërinë në procesin e kërkesave për anëtarësim dhe të vetë anëtarësimit.

Shqipëria, si një nga vendet më të varfëra të Evropës, do të përfitonte shumë nga anëtarësimi në Bashkimin Evropian.

XS
SM
MD
LG