Lidhje

Maqedoni: "mish i bardhë" nga Evropa Lindore (9 shkurt) - 2002-02-09


Në zonën e Tetovës funksionojnë 15 bare nate, ku shërbejnë vajza të ardhura nga vende evropiano-lindore. Vetëm në një fshat prej 6 mijë banorësh të Tetovës funksionojnë 7 klube të tilla, ku vjaza të reja nga Ukraina, Bullgaria, Moldavia dhe Rumania përdoren si prostituta. Vajzat shiten 1000-3000 DM dhe kalojnë nëpërmjet një rrjeti ndërkombëtar të trafikut të femrave.

XS
SM
MD
LG