Lidhje

Intervistë me Leka Zogun - 2002-03-19


Para disa ditësh një grup deputetësh shqiptarë paraqitën një kërkesë për kthimin e familjes mbretërore në atdhe. Trashëgimtari i fronit mbretëror, Leka Zogu jeton me familjen e tij në mërgim që kur i ati i tij, mbreti Zog u detyrua të largohet nga Shqipëria në kohën e pushtimit fashist. Por a do të pranojë familja mbretërore të kthehet në Shqipëri dhe në se po a do të ketë ajo kushte për këtë kthim? Mund të dëgjoni një intervistë të drejtëpërdrejtë telefonike nga Johanesburgu me trashëgimtarin e fronit, shkëklesinë e tij Leka Zogu transmetuar në programin Ditari.

XS
SM
MD
LG