Lidhje

Intervistë me Fehmi Abdiun - 2002-04-26


Vendimi i Gjykatës Kushtetuese thotë kryetari i saj Fehmi Abdiu, është i formës së prerë dhe pëfundimtar.

XS
SM
MD
LG