Lidhje

Intervistë me ish kryeministrin Ilir Meta - 2002-06-11


Gjatë muajve të fundit Shqipëria është mbërthyer në debatin se cili duhet të jetë presidenti i ardhshëm. Kostoja për vendin ka qënë tepër e lartë: është paralizuar procesi i vendim-marrjes, reformat e brendëshme janë lënë në harresë dhe është vonuar procesi i integrimit. Për të diskutuar për procesin e zgjedhjes së presidentit të ardhshëm, shefi i shërbimit shqip të Zërit të Amerikës intervistoi në emisionin Ditari ish kryeministrin Ilir Meta.

XS
SM
MD
LG