Lidhje

Intervistë me Riza Halimin - 2002-07-22


Në emisionin Ditari të datës 22 korrik kishim të ftuar për një intervistë zotin Riza Halimi, kryetar i Partisë për Veprim Demokratik për Preshevën, Medvegjën dhe Bujanocin. Për zonën e Preshevës ne kemi kohë pa folur, sepse gjendja aty është qetësuar ndjeshëm pas konfliktit të dy viteve më parë. Por kësaj radhe morrëm shkas nga zhvillimi i zgjedhjeve vendore më 28 korrik, ku shqiptarët do të përpiqen të kenë më shumë zë.

XS
SM
MD
LG