Lidhje

Intervistë me Ylli Bufi dhe Ridvan Bode - 2002-07-30


Në Shqipëri, qeveria e re e kyeministrit Fatos Nano është angazhuar për përmirësimin e ndjeshëm të zhvillimit ekenomik të vendit. Kryeministri Nano ka premtuar realizimin e reformave transformuese siç është shprehur ai, vecanërisht në tregun financiar, përmes ndryshimeve fiskale dhe nxitjes së investimeve. Qeveria e re ka premtuar edhe tejkalimin e shpejtë të krizës energjitike.

Për të diskutuar më në hollësi mbi programin ekonomik të qeverisë Nano në programin Ditari ftuam për një bisedë nga Tirana, kryetarin e komisionit ekonomik në parlament, ish kryeministrin socialist, Ylli Bufi dhe nënkryetarin e këtij komisioni, deputetin e Partisë Demokratike, Ridvan Bode.

XS
SM
MD
LG