Lidhje

Projekte për rrugë të reja në Shqipëri - 2002-08-16


Qeveria shqiptare filloi shpronësimet për ndërtimin e dy rrugëve të reja në Elbasan dhe në Shkodër. Kjo masë mendohet të lehtësojë mbarëvajtjen e punimeve në këto dy segmente rrugore, ndërkohë që po kërkohen financime edhe për projekte të tjera të rëndësishme të rrjetit rrugor në veri dhe në jug të vendit.

XS
SM
MD
LG