Lidhje

Protesta në 6 qytete të Kosovës - 2002-08-17


Për sot në gjashtë qytete të Kosovës janë paralajmëruar protesta kundër arrestimit të pjestarëve të ish Ushtrisë Çlirimtare të Kosovës dhe Trupave Mbrojtëse të Kosovës. Përfaqësues të shqiptarëve dhe të autoriteteve ndërkombëtare në Kosovë kanë bërë thirrje për protesta paqësore dhe për shmangien e çdo forme dhunë, për të parandaluar përsëritjen e dhunës që shpërtheu të enjten në komunën e Deçanit në Kosovën Perëndimore kur u plagosën dhjetra persona dhe pjestarë të forcave ndërkombëtare.

XS
SM
MD
LG