Lidhje

Kosovë: vazhdojnë polemikat - 2002-08-20


Në Kosovë vazhdojnë reagimet dhe kundër reagimet e përfaqësuesve shqiptarë dhe atyre ndërkombëtarë lidhur me situatën e krijuar pas arrestimeve të ish pjestarëve të UCK-së dhe Trupave Mbrojtëse nën dyshimet për veprime kriminale. Pohimet e përfaqesuesve shqiptarë se këto arrestime kanë motive politike, janë hedhur poshtë nga autoritetet ndërkombëtare, të cilat thonë se keto jane veprime në funksion te vendosjes së ligjit dhe rendit në Kosove.

XS
SM
MD
LG