Lidhje

Shqipëri: përpjekje për zhbllokimin e pikave kufitare me Greqinë - 2002-08-21


Zyrtarë të qeverisë shqiptare dhe përfaqësues të forcave politike po bëjnë përpjekje intensive për të ndikuar në zhbllokimin e situatës së rënduar në dy pikat kufitare me Greqinë. Krahas autoriteteve, opozita kërkoi sot që në zgjidhjen e këtij problemi të angazhohen edhe organizata të të drejtave të njeriut.

XS
SM
MD
LG