Lidhje

Maqedoni: NATO stërvitje për të ndihmuar vëzhguesit në rrezik - 2002-08-21


Trupat e NATO-s në Maqedoni zhvilluan sot një stërvitje në kuadër të përgatitjeve për t’u ardhur në ndihmë vëzhguesve të huaj në rast se ata rrezikohen gjatë zgjedhjeve të shtatorit. Zyrtarët e NATO-s thonë se, edhe pse nuk presin të krijohen situata të tilla, ata po i marrin të gjitha masat për të qënë të përgatitur të ndërhyjnë dhe shpëtojnë vëzhguesit e huaj.

XS
SM
MD
LG