Lidhje

Program i BE-së për edukimin e zgjedhësve në Maqedoni - 2002-08-22


Bashkimi Evropian ka filluar një projekt në Maqedoni për edukimin e votuesve për në zgjedhjet parlamentare të 15 shtatorit. Programi do të përfshijë më shumë se 12 mijë qytetarë dhe do të përqendrohet tek gratë, të rinjtë dhe tek minoritetet. I dërguari i posaçëm i Bashkmit Evropain në Maqedoni, Alen Lërua, thotë se Bashkimi Evropian nuk favorizon ndonjë parti politike për këto zgjedhje dhe do të vazhdojë të punojë me qeverinë e ardhëshme, pavarësisht nga orientimi i saj politik.

XS
SM
MD
LG