Lidhje

Maqedoni: Bisedime për lirimin e pengjeve - 2002-08-31


Përfaqësues të organizmave ndërkombëtare dhe ambasadori amerikan në Maqedoni biseduan mbrëmë deri vonë me drejtues politikë shqiptarë në Tetovë për të ndihmuar në lirimn e 5 maqedonasve që po mbahen peng nga rrëmbyes të panjohur. Përfaqësues të Kryqit të Kuq Ndërkobmëtar kanë mundur ta vizitojnë njerin prej pengjeve dhe thonë se ai është në gjendje të mirë. Rrëmbyesit kërkojnë lirimin e tre shokëve të tyre të arrestuar në lidhje me akuzat për vrasjen e dy policëve maqedonas në Gostivar të hënën.

XS
SM
MD
LG