Lidhje

UNMIK nuk organizon, as nuk pengon zgjedhjet e Serbisë në Kosovë - 2002-09-08


Misioni i Kombeve të Bashkuara nuk do t’i organizojë, përkrahë apo legjitimojë, por as nuk do t’i pengojë zgjedhjet presidenciale të Serbisë në Kosovë, theksoi shefi i UNMIK-ut, Michael Steiner. Ndërkohë, zyrtarët më të lartë të institucioneve të Kosovës, këto zgjedhje i kanë cilësuar si zgjedhje të një shteti-fqinj me dëshirë që ato dhe të tjerat në rajon të zhvillohen të qeta. //ze

XS
SM
MD
LG