Lidhje

Shtajner të hënën në Tiranë - 2002-09-08


Kryeadministratori i Kosovës, Mihajl Shtainer, do të vizitojë nesër Tiranën. Ai do të diskutojë me autoritetet më të larta të Shqipërisë rreth situatës në rajon dhe do të nënshkruajë disa marrëveshje bashkëpunimi. //az

XS
SM
MD
LG