Lidhje

Në Kosovë veprimtari në nderim të viktimave të sulmeve terroriste të 11 shtatorit - 2002-09-10


Edhe në Kosovë sot janë paralajmëruar një varg veprimtarish në nderim të viktimave të sulmeve terroriste të 11 shtatorit të vitit të kaluar. Udhëheqës politik të Kosovës kanë ripërsëritur mbështetjen e tyre ndaj qytetarëve dhe qeverisë amerikane në luftën kundër terrorizmit, ndërkaq që përfaqësuesit amerikan kanë përsëritur përkushtimin e tyre ndaj misionit paqëruajtës në Kosovë megjithë situatën e krijuar pas sulmeve të vitit të kaluar. //ze

XS
SM
MD
LG