Lidhje

Kosovë: Fushatë e qetë parazgjedhore - 2002-09-16


Fushta parazgjedhore në Kosovë ka hyrë në javën e saj të dytë dhe deri tani ajo ka kaluar krejtësisht e qetë. E veçanta e kësaj fushate është se subjektet politike shqiptare dhe të tjerat jo-sërbe në tubimet e tyre para zgjedhore janë përqendruar më shumë siç thuhet në përmbajtjen se sa në formën e organizimit të procesit zgjedhor. Por ende është i paqartë qendrimi i subjekteve politike sërbe rreth pjesëmarrjes në këto zgjedhje.

XS
SM
MD
LG