Lidhje

Në Kosovë zyrtarët ndërkombëtarë dhe vendorë përshëndetën zgjedhjet në Maqedoni - 2002-09-17


Zyrtarët e Misionit të Kombeve të Bashkuara dhe të qeverisë së Kosovës thanë se ecuria e zgjedhjeve në ish Republikën Jugosllave të Maqedonisë është me rëndësi jo vetëm për këtë vend por edhe për tërë rajonin. Ata i bënë këto komente në urimet e tyre drejtuar udhëheqësve politikë të Maqedonisë duke shprehur besimin se pas këtyre zgjedhjeve do të rriten edhe mundësitë e bashkëpunimit të ndërsjellë. //ze

XS
SM
MD
LG