Lidhje

Tiranë, konferencë shkencore ndërkombëtare mbi Ballkanin - 2002-09-21


Në Tiranë, pjesëmarrësit e një konference shkencore ndërkombëtare bënë thirrje për t’i dhënë dimensione më të gjera Evropiane imazhit të Ballkanit dhe shteteve që bëjnë pjesë në të. Studiuesit thanë se një koncept i tillë nuk duhet të kufizohet vetëm për rrethe akademike, por të përhapet edhe për publikun e gjerë evropian. //az

XS
SM
MD
LG