Lidhje

Në Shqipëri bëhen përpjekje për nje gjyqësor më të përgjegjshëm - 2002-09-22


Në Tiranë Prokurori i Përgjithshëm u kërkoi prokurorëve të rretheve që të shmangin ndikimet politike në punën e tyre dhe të zbatojnë ligjin me përpikmëri për të goditur kriminalitetin. Gjatë ditëve të fundit, drejtuesit e sistemit gjyqësor në Shqipëri u kanë kërkuar gjykatësve të shmangin presionet politike dhe të luftojnë korrupsionin në radhët e tyre.//IC//

XS
SM
MD
LG