Lidhje

Kosovë: zgjerohet greva e arsimtarëve - 2002-10-05


Drejtuesit e sindikatës së Arsimit, Shkencës dhe Kulturës në Kosovë paralajmëruan të shtunën zgjerimin e grevës së mësimdhënësve të cilët që nga e marta janë hedhur në grevë dhe kërkojnë rritjen e pagës.

Të shtunën, me grevën u bashkuan edukatorët e Enteve Parashkollore, ndërsa që nga data 10 është paralajmëruar fillimi i grevës edhe në Universitetin e Prishtinës. //az//

XS
SM
MD
LG