Lidhje

Maqedoni: vazhdojnë bisedimet për qeverinë e re - 2002-10-07


Në Maqedoni vazhdojnë të hënën bisedimet për formimin e qeverisë së re të vendit, ndërkohë që zyrtarë të lartë të partive që marrin pjesë në bisedime nuk thonë as kohën e mbajtjes së tyre dhe as vendin.

Qeveria e re do të kryesohet nga Branko Cervenkovski dhe pritet të bazohet në rivendosjen e mirëbesimit ndëretnik, luftën kundër korrupsionit dhe krimit të organizuar dhe zhvillimin ekonomik të vendit. //kk//

XS
SM
MD
LG