Lidhje

Në Kosovë, misioni i OSBE-se filloi dje votimin e hershëm për zgjedhjet vendore të 26 tetorit - 2002-10-08


Misioni në Kosovë i Organizatës për Sigurimin dhe Bashkëpunimin në Evropë filloi dje votimin e hershëm për zgjedhjet vendore të 26 tetorit. Në këtë program, i cili do të zgjasë deri më 24 të këtij muaji, përfshihen të gjithë qytetarët e Kosovës me të drejtë vote, që për arsye të ndryshme nuk do të mund të dalin për të votuar në zgjedhjet e 26 tetorit. Korespondenti ynë në Prishtinë, Shefki Morina, njofton se zyrtarët e këtij misioni e kanë vlerësuar pozitivisht fushatën e deritashme zgjedhore.//ze//

XS
SM
MD
LG