Lidhje

KFOR: pakësimi i forcave paqeruajtëse - në përshtatje me gjendjen e sigurisë - 2002-10-12


Forcat paqeruajtëse në Kosovë thanë se ulja e numrit të trupave të KFOR-it do të jetë në përshtatje të plotë me gjendjen e sigurisë, ndërkohë që nuk duhet të ketë dyshim se ”përkushtimi i NATO-s ndaj Kosovës mbetet më i fortë se kurrë”.

Në komentet rreth kësaj çështjeje, zyrtarët e KFOR-it thanë se nga Kosova do të largohet një numër i panevojshëm trupash dhe theksuan faktin që, sipas tyre, ”NATO ka mundësi që në çdo kohë të vendosë trupa të reja”. //az//

XS
SM
MD
LG