Lidhje

Rindërtimi i bibliotekës së vjetër të Tiranës - 2002-10-13


Autoritetet e kulturës shqiptare organizuan këto ditë një konferencë me kompani shqiptare dhe organizata të huaja për të kërkuar ndihma financiare për rindërtimin e bibliotekës së vjetër të Tiranës. Ndërtesa gati një shekullore është monument kulture dhe ruan disa qindra mijra tituj librash të rëndësishëm shkencorë dhe kulturorë.//ic//

XS
SM
MD
LG