Lidhje

Në Shqipëri kryetarët e dy partive më të mëdha hedhin idenë e ndryshimit të sistemit zgjedhor - 2002-10-14


Në Shqipëri ideja e hedhur nga të dy kryetarët e dy partive më të mëdha të vendit, mbi ndryshimin e mundshëm të sistemit zgjedhor ka shkaktuar pështjellim në gjirin e forcave të tjera politike me peshë më të vogël. Pothuajse që të gjitha i janë kundërvënë dhe janë bashkuar dhe për ta penguar, sidomos ngritjen e pragut të lejueshëm për të hyrë në parlament.//ic//

XS
SM
MD
LG