Lidhje

Shqipëri: mbyllet konferenca e trojkës parlamentare evropiane - 2002-10-16


Në Tiranë u mbyll të mërkurën konferenca treditore e trojkës parlamentare europiane e cila diskutoi mbi ecurinë e paktit të stabilitetit.

Në rezolutën përfundimtare kjo konferencë bëri thirrje për të nxitur zbatimin e projekteve të infrastrukturës dhe mbylljen brenda fundit të vitit të marrëveshjeve të tregtisë së lirë mes vendeve të Europës juglindore.

Trojka evropiane nxiti autoritet e UNMIK-ut për të krijuar kushtet për pjesmarrjen edhe të Kosovës në nismat e bashkëpunimit rajonal.//kk//

XS
SM
MD
LG