Lidhje

Në Shqipëri  shkarkohen pesë prefektë - 2002-10-17


Qeveria shqiptare vendosi mbrëmë shkarkimin e 5 prefektëve në qarqet kryesore të vendit, Tiranë, Korcë, Durrës, Elbasan dhe Lezhë. Motivimi për largimin e tyre ka qenë mjaft i përgjithshëm. Sipas qeverisë ndryshimet bëhen në kuadër të zbatimit të reformave të reja. Po mbrëmë janë bërë edhe disa lëvizje në nivelet e zëvendësministrave.//ic//

XS
SM
MD
LG