Lidhje

Në ekonominë e Shqipërisë vihen re pasojat e përmbytjeve - 2002-10-18


Përmbytjet nga shirat ditët e fundit në Shqipëri të mijra hektarëve tokë sollën shkatërrimin e prodhimeve bujqësore dhe rritjen e shpejtë të çmimeve në treg. Brenda pak ditësh çmimet për prodhimet bujqësore dhe blegtorale vendase janë rritur nga 1 deri më 11 përqind, gjë që pritet të sjellë pasoja inflacioniste. Ndërkohë zyrtarët pohojnë se objektivi i tyre mbetet mbajtja e inflacionit në kufijtë e 4 përqindëshit.//ic//

XS
SM
MD
LG