Lidhje

Shqipëri: tenderi për pasaportat e reja - temë qendrore e shtypit vendas dhe e zyrtarëve - 2002-10-19


Në Shqipëri skandali i tenderit për të pasaportave të reja vazhdon të jëtë temë qendrore e shtypit vendas dhe e zyrtarëve. Minsitri i rendit publik, Luan Rama u bëri thirrje organeve të drejtësisë që të ndriçojnë sa më parë parregullsitë në tenderin ndërkombëtar për prodhimin e pasaportës. Disa ditë më parë për këto parregullësi u arrestua zëvendësministri i rendit dhe dy zyrtarë të tjerë që organizuan tenderin ndërkombëtar. //ss//

XS
SM
MD
LG