Lidhje

Prishtinë: Seminar mbi Tele-mjeksinë; bisedë me organizatorin Dr. Rifat Latifi - 2002-10-25


Të premtën në Prishtinë filloi punimet një seminar ndërkombëtar mbi tele-mjekësinë, fushë kjo e re, e paeksploruar deri tani në rajon.

Organizatori i këtij seminari, doktor Rifat Latifi, thotë se tele-mjekësia mund të shënojë një fazë të re në përkujdesjen ndaj të sëmurëve dhe, në përgjithësi, në përmirësimin e gjendjes shumë të vështirë të mjekësisë në Kosovë. //az//

XS
SM
MD
LG