Lidhje

Shqipëri: Kontrolli i Shtetit raporton në parlament mbi shkeljet e administratës - 2002-10-31


Në Shqipëri, Kryetari i Kontrollit të Lartë të Shtetit paraqiti të enjtën në parlament një raport mbi shkeljet ligjore dhe financiare të administratës shtetërore gjatë vitit të kaluar.

Në një mori shifrash, për mëse dy orë, Kontrolli i Shtetit raportoi për shpërdorime të fondeve në dhjetra tendera, privatizime dhe humbje fiskale nga mosvjelja e taksave.

Por opozita nuk e priti mirë raportin dhe kërkoi që ai të kthehet për t’u ripunuar. //az//

XS
SM
MD
LG