Lidhje

Komuniteti shqiptar dhe zgjedhjet - 2002-11-01


Ilir Zherka, ish drejtor ekzekutiv i Këshillit Kombëtar Shqiptaro-Amerikan, thotë se komuniteti shqiptar i Amerikës është mjaft aktiv në dhënie fondesh gjatë fushatave të ndryshme zgjedhore por jo shumë aktiv kur vjen puna për të marrë pjesë në zgjedhje.

Zoti Zherka drejton tani një organizatë që përpiqet për më shumë të drejta demokratike në favor të banorëve të kryeqytetit amerikan.

Organizata quhet DC Vote, ose Vota për Washington DC.

XS
SM
MD
LG