Lidhje

Në  Maqedoni filloi regjistrimi i popullsisë dhe pasurive - 2002-11-01


Sot në Maqedoni filloi regjistrimi i popullsisë dhe pasurive. Komisioni Shtetëror i Regjistrimeve dhe Enti i Statistikave Shtetërore kanë përgatitur mbi 9 mijë regjistrues për këtë qëllim.

Ndërkohë edhe organizmat ndërkombëtare kanë treguar interesimin e tyre dhe dërguar vëzhgues për të ndjekur këtë proces. // kh//

XS
SM
MD
LG