Lidhje

Pika kufitare Shqipëri-Greqi: probleme me qarkullimin e emigrantëve - 2002-11-01


Në pikën e kalimit kufitar të Shqipërisë me Greqinë në Kapshticë ka përsëri probleme lidhur me qarkullimin e emigrantëve. Ndërkaq në Kakavijë, administrata greke po përmirëson infrastrukturën e kontrollit kufitar për të përballur një fluks më të madh qytetarësh. Kurse, përsa i përket përfundimit dhe vënies në fuksion të një pike tjetër kalimi kufitar me Greqinë e cila ndodhet në rrethin e Përmetit, siç na njofton korrespondenti ynë, Rajmond Kola, procedurat kanë ngecur kryesisht për shkak se një firmë greke nuk i ka respektuar afatet e caktuara për dorëzimin e objekteve.

XS
SM
MD
LG