Lidhje

Steiner takohet me Koshtunicen në Beograd - 2002-11-03


Administratori i Kombeve të Bashkuara për Kosovën, Michael Steiner ka biseduar dje pas dite në Beograd me presidentin jugosllav Vojisllav Koshtunica lidhur me plotësimin e boshllëkut në ushtrimin e pushtetit vendor në pjesen veriore të Mitrovicës pas zgjedhjeve të fundit vendore në Kosovë. Ndaj mundësisë së formimit të adminsitratësa lokale në Mitrovicë po reagojnë edhe përfaqësusit politik të serbëve të Kosovës dhe zyrtarë të Beogradit //ss//

XS
SM
MD
LG