Lidhje

Qeveria shqiptare miraton dispozita për decentralizimin e pushtetit vendor - 2002-11-08


Qeveria shqiptare miratoi mbrëmë një paketë aktesh nën ligjore për decentralizimin e pushtetit vendor. Kjo paketë u siguron bashkive dhe komunave një autonomi më të madhe financiare, u jep të drejtën e administrimit të disa shërbimeve si dhe garanton trajtimin e nëpunësve lokalë në nivelet e atyre të administratës qendrore.//ic//

XS
SM
MD
LG