Lidhje

Komisioni parlamentar për hetimin e SHISH-it ende i përcarë - 2002-11-11


Në Tiranë komisioni parlamentar për hetimin e veprimtarisë së sherbimit informativ shtetror është duke përgatitur për të raportuar para parlamentit rreth veprimtarisë së këtij sherbimi gjatë ngjarjeve të vitit 1998. Por anëtarët e këtij komisioni ende po debatojnë për rregullat e raportimit në parlament, ndërsa dy grupet e pozitës dhe opozitës kanë përgaytitur dy raporte të ndryshme. //ss//

XS
SM
MD
LG