Lidhje

Shkodër: diskutohen strategjitë për luftën kundër trafikut njerëzor - 2002-11-14


Me mbështetjen e Ambasadës Amerikane të enjten në Shkodër, Komiteti Shqiptar për Mundësi të Barabarta, zhvilloi një takim me përfaqësues të pushtetit vendor dhe shoqatave joqeveritare, në qendër të të cilit ishte bashkërendimi i strategjive në lufën kundër trafikimit të grave dhe fëmijëve. //kk//

XS
SM
MD
LG