Lidhje

Misioni i OKB-së në Kosovë nuk shpjegon se çfarë ndodhi  të enjten në pjesën veriore të Mitrovicës - 2002-11-15


Zyrtarë të Misionit të Kombeve të Bashkuara në Kosovë nuk ishin as sot në gjendje të shpjegonin se çfarë ka ndodhur në pjesën veriore të Mitrovicës, ku të enjtën forcat e policisë ndërhynë në ndërtesën e administratës paralele të komunës në këtë pjesë të Kosovës.

Njoftohet se megjithë reagimet dhe vlerësimet e ndryshme që ka nxitur ky veprim, zyrtarët vazhdojnë të ngulin këmbë se policia ka vepruar pa urdhër të UNMIK-ut

XS
SM
MD
LG